الزام به انجام قرارداد

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

درود یه لوله کش اوردم برای خونم گازکشی کنه.پول گرفت وطبق قرارداد مارو انجام نداد.ازش شکایت کردم دادگاه محکومش کردم ودرخپاست اجراییه دادم دوباره محکوم به الزام انجام قرارداد و هزینه دادرسی شده.راه دیگه هست که تحت فشار بیشتر قرار بگیره و پولارو بده؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام اگر تعهد رو انجام نداد شما با هزینه خودتون انجام بدید و بابت گرداخت خسارت از ایشون مطالبه وجه کنید