جمع کردن پول توسط خیریه

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
مامانم توی سرش تومور داشت و عمل شد یه خیریه تو شهر ما هست که بدون این که به ما بگه سر خود برداشته تو پیج اینستا استوری کرده که داریم برای یه خانمی پول جمع میکنیم ولی مشکل اینه که اسم مامانمو ننوشته که مثلا داریم برای این پول جمع میکنیم ولی تمام مشخصات مامانمو نوشته هر کسی استوری رو میدید متوجه میشد مامان منو میگن بعد رفتم خیریه گفتم واسه مامان من پول جمع کردی باید یکمشو به من بدی ولی گفتن نه و حتی یه قرونم ندادن بهمون خلاصه به اسم مامانم بدون اجازه ما واسه خودشون پول جمع کردن به ما هم نمیدن منم از هر کی میپرسم میگه پول برای شما جمع شده باید همشو میدادن به شما
سوالم اینه که چجوری میشه پیگیری کرد؟ شاید چون اسم مامانم تو استوری ننوشتن بگن که واسه یکی دیگه جمع میکردیم ، اگه اینجوری بگن ، میشه شکایت کرد و گفت که واسه هر کسی که پول جمع کردین بیارین ببینیم کیه؟ چون مطمئنم واسه مامان من بوده و نمیتونن یکیو پیدا کنن بیارن بگن واسه اینه
یا اگه من برم باهاشون حرف بزنم و گوشی رو هم بزارم ضبط کنه و از زیر زبونشون اسم مامانمو بکشم بیرون که پول واسه اون جمع شده ، میشه با مدرک ازشون شکایت کرد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید مراتب را از طریق بهزیستی که نظارت بر عملکرد این مراکز دارند پیگیری نمایید وشکایت خود را با ایشان مطرح نمایید تا برخورد قانونی صورت گیرد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم