مطالبه مهریه از طریق صغیر

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بعد از فوت خواهرم که دوپسر 10 و12 ساله داره شوهرش ازدواج کرده وبچها پیش مادرم زندگی میکنن خرجشان هم بامادرم هست ایا تو این سن میتونن مهریه مادرشونو مطالبه کنن ...

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام طبق ماده 1218 و1222 قانون مدنی شما میتونی از طریق دادگاه عموم درخواهست نصب قیم کنید و ایشو به طرفیت پدر بابت مطالبه مهریه اقدام کنه