جرم کلاهبرداری بوسیله پیامک‌های حذف شده قابل اثبات هست

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.اگر شخصی مرتکب جرمی مثل کلاهبرداری یا تحصیل مال نامشروع شده باشه وپولو نقدا گرفته باشه ودر پیام هایی به شاکی اقرار به اخذ پول کرده باشه اما متهم پیام هارو نداشته باشه واز سرور ها حذف شده باشه وفقط درصندوق ورودی شاکی باشه پیام ها،ومرتکب قذف وتوهین به شاکی هم ازطریق پیامک ها شده باشه و جرایمی اینچنینی مرتکب شده باشه چندین سال قبل وشاکی رو نشناسه نه اسم وفامیلشونو ونه آدرسشونو ندونه،متهم چطور میتونه از خودش از کیفری سلب مسعولیت کنه دراینخصوص؟سوالم درسی نیست ودانشجو نیستم صرفا میخوام قوانین رو یادبگیرم دوست دارم،ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی اگر پیامها در پیجهایی باشد که سرور ایرانی ندارند قابل پیگیری نیست اما توجه داشته باشید جرم کلاهبرداری با ادله و دلایل بسیاری قابل اثبات هست و نیاز نیست که نگران پیامک اخذ وجه باشید در مورد توهین و قذف هم اگر پیامک‌ها موجود باشد بله قابل پیگیری هست