رهن نمودن ملک غیر برای تضمین

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مقدار 1کیلو طلا میخوام بدم دست طلا فروش اجاره و 3برابر میخوام سند و چک بگیرم آیا اگر اجاره یا خود طلا را نداد میتوانم اون خانه رو بفروشم و پول خودم رو ب نرخ روز بردارم یا ن باید شکایت کنم؟؟یک راهی بگین ک تویه قولنامه بنویسم ک کار ب شکایت نکشه ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم صرف گرفتن سند بی فایده است باید سند را در دفتر اسناد به رهن خود درآورید.