ضربو جرح در منزل مشترک

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ممنون میشم پاسخ بدید زنی که مورد اذیت روحی و روانی و بعضی مواقع کتک همسر روبرو میشه بخاطر اینکه بعدا به ضررش نشه واولین اقدام چی باشه خونه رو ترک کنه که به ضرره،راه حال چیه،

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و حترام یک شکایت بابت ضربو جرح کنید اگر شاهد دارید و خونه رو ترک کنید و از ان به بعد دادخواست مطالبه نفقه و مهریه و درخواست طلاق کنید