مجازات استفاده از چاقو برای ترساندن چیست

دسته بندی : کیفری | تهدید
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نیاشید ببخشید من برای دیدار فرزندگ رفته بودم که اجازه دیدن ندادن بعد از یک ساعت برادر زنم با دو نفر دیکر با من درگیر شدن و از پشت سر زدنم منم از چاقو استفاده کردم برا ترسوندن بدون کوچکترین ضربه یا صدمه خواستم بدونم اگر بتونن ثابت کنن که من از چاقو استفاده کردم چه میشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی جرم چاقوکشی، این است که شخصی به وسیله چاقو و یا هر نوع اسلحه دیگر، تظاهر یا قدرت‌ نمایی کند یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد ‌یا با کسی گلاویز شود، در صورتی که از مصادیق محارب نباشد، به حبس از شش ماه تا دو سال و تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.