تقسیم سود مشارکت در ساخت

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
در یک کار شراکت ساختمان بین دو شریک اختلاف افتاده شریک اول بیشتر از شریک دوم پول خرج کرده و الان موقع حساب کتاب شریک دوم میگه میخواستی خرج نکنی و میگه همون مبلغ اضافه خرج رو میده درحالی که چند ماهی گذشته از ساخت ملک و ارزش پول کم شده آیا این درسته و این قراداد بین دو شریک دست نویس نوشته شده نصف به نصف
امکانش نی راه قانونی داشته باش که بشه گفت ملک بفروش بره و هر کس خرج کرد خودش رو برداره و سود نصف به نصف
ممنون از پاسخ گویی شما

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام باید قرار داد بررسی بشه و اینکه دادخواست مطالبه وجه بدید و اگر دلیلی دارید بابت خرج کرد اراعه بدید