نگهداری از مشروبات الکلی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین داخل ماشینم مامور 300سیسی مشروب الکلی دست ساز پیدا کرد خودمم اعتراف کردم که مال خودمه ولی خودم نخورده بودم با توجه به این که بار اولم بوده قاضی چه حکمی میبره واسم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام نگهداری مشروب مجازات تا یک سال حبس و74 ضربه شلاق دارد، قاضی می تواند با توجه به عدم سابقه و سایر موارد حکم به مجازات های جایگزین از جمله جزای نقدی دهد.