مطالبه وجه چک بابت طلب

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام وقت بخیر
ممنون میشم جواب بنده رابفرمایید
ده روز قبل ازشورای حل اختلاف برایم احضاریه اومده مبنی بر مطالبه وجه بابت... سه نقطه گزاشته ومطالبه تاخیرتادیه ومطالبه خسارت دعوی
وهنوز پیوست نزاشتن که درمورد چیه این شکایت
میخاستم بدونم ایا کیفری هست یاحقوقی
درضمن من نه باکسی معامله کردم نه مشکل ملک وسند دارم ونه سفته دادم.. ایامیتونه اشتباهی دادخواست داده باشن..
درضمن شش سال پیش چک هام به سرقت رفته وهفت برگ اون زمان برگشت زدند.. ایا ممکنه الان اقدام به وصول کنند. وبنده مشخصات دارندخ چک رو استعلام کردم با اونی که دادخواست داده یکی نیست. ایامیتونه به کس دیگه انتقال بده البته چک قدیمی است..
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام خدمت شما اگر از سورای حل اختلاف برای شما ابلاغیه اومده باشه پرونده شما حقوق یه و ایشون میتونه چک رو انتقال بده