آیا توافقات مالک و مستاجر را میتوان باطل کرد

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده ملکی را برای سکونت اجاره کردم وصاحبخانه ادعاکرد که چون 1 نفر است باید 1 به 4 فیش های آب وگاز را پرداخت کنیم وبرق جدا است اما برق خانه جدا نبود وبعد از 6 ماه جدا شد وحالا درخواست پول برق را هم به صورت 1به 4 دارد واز طرفی صاحبخانه فردی وسواسی است که مصرف نامتعارفی دارد و فیش های آب وبرق وگاز که مربوط به ماه هایی که حانه خالی بوده نشانگر آن است .
آیا می توان براین اساس درخواست فسخ قرارداد را بدهیم
آیا هزینه برق به عهده ما است یا نه
آیا می توان درخواست تعدیل در نسبت سهم آب وگاز کرد وقانونی اقدام کرد
بعلاوه در قرارداد بندی مختوش وجود دارد که که خط روی خط افتاده وشامل بندی است که صاحبخانه را باید دوماه قبل از تخلیه آگاه کرد واجاره این دوماه از پول پیش کم می شود حتی اگر خانه تخلیه شده باشد.
تکلیف این بند چیست آیا قانونی است آیا باطل است چون در نسخه ی ما معلوم نیست چه چیزی نوشته شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی توافقات شما در اجاره نامه معتبر هست و لازم‌الاجرا هست بابت مواردی که فرمودید نمیتوانید قرارداد را فسخ کنیذ