امکان تبدیل حبس وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من به 1 سال حبس تعزیری محکوم شدم آیا میشه به جریمه نقدی تبدیلش کرد چطوری ممنون میشم از راهنمایی تون

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ اگر حکم صادره قطعی هست که لازم الاجراست و چاره ای جز تحمل حبس نخواهید داشت مگر جرم قابل گذشت باشد و شاکی رضایت دهد اگر هم حکم صادره قطعی نشده میتوانید طی لایحه ای تقاضای تخفیف یا تبدیل مجازات را مطرح نمایید موید باشید