تصادف منجر به جرح با موتور

دسته بندی : کیفری | دیه
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

من مقصر حادثه تصادف منجر به جرح هستم که با یه موتور سوار به علت عدم رعایت حق تقدم تصادف کردم . پاش شکسته و صورتش چند بخیه خورده . بیمه شخص ثالث دارم . ممکنه در دادگاه از من هم پول بگیرند ؟ مثلا مجبور بشم بیست سی میلیون پول بدم بخاطر این شکستی و اون چند بخیه روی صورت ؟ میگن هر بخیه ممکنه تا 600 میلیون دیه داشته باشه درسته ؟ ممکنه دو سه میلیارد تومن دیه بنویسن برای طرف ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با احترام خیر اینطور نیست و درصورتی که بیمه نامه داشته باشید دیه بزه دیده از محل بیمه پرداخت می شود و فقط از باب جنبه عمومی جرم ممکن است مبلغی جزای نقدی تعیین شود. میزان دیه با مراجعه بزه دیده به پزشکی قانونی مشخص می شود.