اثبات رابطه نامشروع همسر

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر . من یک مرد حدود 50 سال هستم . شواهدی دارم که همسرم با یکی از دوستانم در رابطه هستند شواهد من برای دادگاه قابل قبول نمی باشد .ولی من مطمئن هستم که در یک محدوده زمانی چند ساعته در تاریخ مشخص در یکی از شهرهای مجاور با هم بوده اندبرای اثبات این موضوع نیاز به استعلام خطوط موبایل 2 نفر از مخابرات هست آیا در صورت دادخواست دادگستری اقدام به استعلام از مخابرات برای اثبات این موضوع میکند. با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام در این مورد باید دادخواست رابطه نا مشروع داده و در خصوص مدارک خود تقاضای استعلام خطوط موبایل طرفین را بنمایید. در صورت صلاحدید قاضی پرونده استعلام می نماید.