چگونه علیه مزاحمت های شخص در زمین کشاورزی برخورد قانونی کرد؟

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام،قطعه زمین کشاورزی ازشخصی خریدم،کنارزمین جوی آب هست که چندقطعه زمین پایین دستی نسبت به این جوب حق ارتفاق دارند،بنده زمین راخریدم ولی جوی آب راکه حق ارتفاق چند نفربودرااززمین مورد معامله جداکردم ونخریدم،صرف نظرازاینکه حریمی نیز برای جوب در نظرنگرفته شده حالا بعد از7سال فروشنده ادعای مالکیت جوی اب راداردوبرای بنده ایجادمزاحمت مینماید،ازقبیل رفت وآمد بی مورددرجوب یاکاشتن بوته گل وامثال آن،آیاچنین ادعایی رامیتواند داشته باشد؟باتوجه به اینکه حق ارتفاق ازجوب رانیز نداردآیامیتوانداقدام به چیدن علف ازآنجا یاکاشت درخت نماید؟باتوجه به اینکه حدود 30سال پیش دانسته یاندانسته باقولنامه عادی جوب رانیز همراه زمین خریداری کرده.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خیر اقدامات ایشان فاقد وجاهت قانونی است لذا شما می توانید در صورت تکرار بدوا طی اظهارنامه ای مزاحمت های ایشان را متذکر شود چنانچه افاقه نکرد علیه اقداماتشان طرح شکایت کنید موفق باشید.