شکایت بابت کم کاری پزشک

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
درمانگر حوزه توانبخشی و پزشکی هستم حین کار با بیمار به مدت 10 دقیقه از جلسه 30 دقیقه رو همزمان با درمان به استفاده از تلفن همراه مشغول بودم بیمار از فضای شیشه پشت اتاق مشغول به گرفتن فیلم و سپس ادعای کم کاری با مراجع رو به دلیل استفاده از موبایل داشت و برای جلسه نیز هزینه رو پرداخت نکرد خواستم بپرسم درصورت شکایت از بنده شرایط به چه صورت خواهد بود و کلا از نظر حقوقی شرایط به چه صورت است. با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در صورت شکایت و اثبات کم کاری ،در نوبت اول به تعهد کتبی و عودت مبلغ محکوم می شوید که فرمودید مبلغی اخذ نشده است.