تعقیب عملیات اجرای حکم بعد از رد اعسار

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید
من تصادف کردم 27 میلیون افت محکوم شدم درخواست اعسار تقسیط دادم پیامک ثنا نیومد جلسه نرفتم رد کرده اعسارم رو 20 روز فرصت داده برا اعتراض روز 18 من درخواست تجدید نظر کردم پرونده رفته تجدید نظر استان اما شاکی من پرونده رو چطور یا به چه روشی بره اجرای احکام به من پیام ثنا امد تا 3 روز بیا اجرای احکام منم روز سوم رفتم گفتن جلبت صادر شده مگه میشه قبل از قطعی شدن حکم اجرا بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ اگر تقاضای اعسار شما خارج از مهلت یک ماهه بوده باشد،ثبت دادخواست اعسار مانع صدور حکم جلب نمیشود.