درمانگر حوزه توانبخشی

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
درمانگر حوزه توانبخشی و پزشکی هستم حین کار با مراجع به مدت 10 دقیقه ابتدایی همزمان با درمان مشغول استفاده از تلفن همراه بودم همراه بیمار از فضای شیشه پشت اتاق با موبایل از استفاده من با گوشی همراه فیلم گرفته و ادعای شکایت به دلیل استفاده از تلفن همراه به نظام پزشکی و کم کاری میکند. لازم به ذکر است پس از مشاهده همراه بیمار وارد اتاق شد و بیمار رو از اتاق به بیرون برد. خواستم بپرسم آیا استناد به این ویدیو از نظر حقوقی میتواند برای من مشکل ساز شود و به طور کلی آیا بیمار میتواند از من شکایت داشته باشد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر گرامی سهل انگاری در ارائه خدمات پزشکی از جمله تخلفات صنفی پزشکان می باشد که بسته به مورد می تواند توسط مراجعه کننده شما پیگیری و مطرح شود.