مطالبه وجه چک و توقیف اموال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من از یکی بدهی دارم مبلغ چهار صد میلیون تومان در قبال مبلغ هم از طرف چک دارم هم ماشینش به همون مبلغ تو رهن منه چطور می تونم ماشین را توقیف کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر موعد پرداخت گذشته اظهارنامه بفرستید و مطالبه وجه کنید و 24 ساعت فرصت بدید اگر پرداخت نکرد اجراییه بگیرید برای چک و همون ماشبن رو توقیف کنید بعد از ده روز که پرداخت نکردند از اجرای احکام کارهای انتقال رو انجام بدید.