خیانت در امانت نسبت به وسایل شراکت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین،من پارسال باکارفرمام شراکتی آرایشگاه زدیم که نصف بیشتروسایل از ایشون بودو من فقط یسری وسایل ازقبیل آبسردکن،روشویی،پرده،کفپوش و..خریدم قراربراین بود ک اوایل ماه پولی دریافت نکنیم و بجاش وسایل بخریم ک ماه اول ایشون یک تومن برداشت داشتن و ماه دوم کل وسایلاشو همراه باوسایلای من برداشت بردایشون 4تومن هم از کار قبلی هم به من بدهکار بود و تسویه نکرد موقع حساب کتاب گفتن من بدهکارم درحالیکه من ازپول آرایشگاه هم یه هزارتومن هم برداشت نداشتم درحالیکه ایشون یه تومن حداقل برداشت داشتن و درکنارش کرایه وحقوق شاگرد و همچنین وسایل مورد نیاز ازپول آرایشگا کسرمیشدو همه اینارو نادیده گرف وسایل منو پس نمیده،آنچنان درامدی هم در طول دوماه نداشتیم و ایشون بمن میگن بدهکارم هرچن بهشون هم گفتم چقد بدهکارم پولشو میدم ولی پاسخی نمیدادو ازینکه من کار قبلیمو ترک کردم سوال پیچ میکرد،میشه راهنمایی کنین چکارکنم الان چن ماه میگذره و ایشون وسایلای خودشو به فروش گذاشته و وسایلای منو تحویل نمیده

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر میتوانید ادعای خود را اثبات نمایید خیانت در امانت طرح شکایت کیفری نمایید در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام به رزرو نمایید