چگونگی رفع مغایرت تشابه اسمی در پرونده کیفری؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام درسال 98از شخصی به نام مصطفی شکایت شده که هم اسم مستعار بنده بوده ولی کد ملی با کد ملی بنده مغایرت ندارد بعد از یک سال در تاریخ 1401/3/6 رای صادر و مصطفی محکوم شده ودر تاریخ 27/1/1402 شاکی متوجه میشود که مشخصات خوانده را اشتباه نوشته در دادخواست اولیه بعد مشخصات خوانده تصیح میشود وحکم جلب بنده که باکد ملی دیگری به نام ابراهیم صادر میشود به درخواست شاکی حالا چکار باید کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما باید به بازپرس یا دادیار یا قاضی دادگاه با ارائه اوراق هویتی خود مغایرت نام و نام خانوادگی. خود را با متشاکی پرونده روشنگری کنید تا توجه اتهام به شما رد شو د موفق باشید.