مجازات تهدید به انتشار تصاویر خصوصی

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
ببخشید یه سوالی داشتم من مدتی با آقایی ارتباط داشتم رفت وآمد میکردیم حرف به قصد آشنایی برا ازدواج و به ایشون پیام میدادم وعکس میفرستادم یا سکس چت داشتیم الان رابطه ما بهم خورده ایشون دارن منو با اینا تهدید میکنن و میگن میرن به خانوادت وهمه اینا رو نشون میدم و میگم
من چیکار کنم😭😭
چطور میتونم از طریق قانون گوشی این آقا رو بگیرم واینا رو پاک کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید شکایتی دایر بر تهدید به انتشار تصاویر خصوصی علیه ایشان مطرح نمایید واز طریق پلیس فتا اقدام به امضای تصاویر شما اقدام شود در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش شکوائیه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید