کار در منزل و آگهی دیوار

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
من چند وقت پیش یه آگهی کار در منزل در زمینه درست کردن فیلتر کولر خودرو دیدم به آن شرکت مراجعه کردم گفت چند میلیون پول می گیریم باهاتون قرارداد می‌بندیم که هفته ای 100 تا فیلتر بهتون بدیم شما درست کنید پنجشنبه هر هفته هم 2 میلیون بابت کارمز د درست کردن این 100 فیلتر بهتون می دیم
آخر قرارداد هم اگر نخواستید با ما کار کنید پول اولیه رو بهتون برمی‌گردانم منم قرارداد بستم و پول رو بهشون دادم کمترین میزان زمان قرارداد هم 3 ماه بود منم 3 ماهه بستم
اولین هفته. 50 تا کار دادا دو سه هفته کار نداد باز 50 تا داد
منم دیدم اینطوریه رفتم گفتم پولمو بدید گفت 3 ماهه قرارداد دارید اگر نمی خواهید با ما کار کنید پولتونو دیگه نمی دم
منم تحمل کردم تا سه ماه بشه
ولی الان باز هروقت میرم پولمو بگیرم نمیدن
شما لطفا راهنماییم کنید چه کار کنم
نه تنها پول اولیه رو بهم نمیدن کبلکه کارهایی که آخر بهشون تحویل دادم اونم پولشو بهم نمیدن شما بگید من چیکار کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

غالبا اگهی های کار درمنزل دیوار کلاهبرداری بوده و اصولا هر کاری که ابتدا از شما مبلغی دریافت میکنند متقلبانه و واهی است. می توانید شکایت کلاهبرداری مطرح نموده و درخواست رد مال نمایید.