شکایت بابت فروش طلای تقلبی

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام بنده روز پنج شنبه مورخه 6\02\1403یک عدد زنجیر طلا بردم طلا فروشی جهت فروختن البته فاکتور نداشتم همرام ولی گفتم هرمدرکی لازمه همینحالا تقدیم کنم خلاصه ایشون گفتن لازم نیست وبعد از تست وکارهای که مربوط به اصالت قطعه ست رو انجام داد و وزن کرد و گفت که میشه ان تومان که مقداری رو نقدا و بقیه رو ریختن به کارتم تا روز شنبنه ساعت 20:30مورخه 8\02\1403با من تماس گرفتن که اقای فلانی بیاید مغازه واسه اینکه قطعه ایی رو که فلان روز خریدم ازتون عیارش خالی شده گفتم یعنی چه مگه میشه .سوال من اینه که من برم اونجا چی بگم و اگه شکایت کنه ایا حق با منه یا ایشون اگه بگه تقلبی هستش اون قطعه با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.اگر ایشان طلا را تست کرده اند نمی توانند ادعایی در خصوص کم بودن عیار طلا بنمایند وشما هم باید در دفاع به این مسئله اشاره نمایید