به اجرا گذاشتن سفته ی ضمانی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.همسرم سه برگ سفته به عنوان ضمانت به صاحبکارشون دادن بعد ایشون دوبرگ دیگه از خودشون آوردن دادن امضا کرده الان ایشون اون دوبرگو بنام خانوادگی یک نفر دیگه دادگاه شکایت کرده هرکدوم به مبلغ صد میلیون امروز ابلاغش اومده اگه لطف کنین بگین باید چیکار کنیم؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم باید دفاعیاتی برای اثبات ضمانی یا امانی بودن سفته ها فراهم کنید والا محکوم به پرداخت می شوید و در نهایت باید اعسار بزنید.