ارسال اظهارنامه ودرخواست استرداد مدارک

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام.20فروردین 1403باخانمی درحالیکه هردورانندگی میکردیم درگیری پیداکردیم و کارمون به کتک کاری کشید.ماشین اون خانم یه خسارت جزئی دید.یکی واسطه‌شدو دعوا تموم شد.برای اینکه خسارت ماشینشوبدم به جزاینکه شماره هموگرفتیم کارت ماشین من هم دست اون خانمه.وقتی دیدم به هیچ صراطی مستقیم نیست گفتم بروشکایت کن.نرفته شکایت کنه و منتظره من پولی ببشتراز چیزی‌که خسارت ماشینشه بهش بدم.که منم قبول نکردم.چکارکنم برای پس گرفتن کارت ماشینم.نمیدونم بایدبرم کلانتری یاجای دیگه.لطفاراهنمایی کنید.سپاسگذارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال ودرخواست استرداد مدارک ویا تعیین تکلیف موضوع دریافت خسارت از بیمه را نمایید در صورت عدم اقدام ایشان ، باید شکایتی دایر بر خیانت در امانت علیه ایشان مطرح نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش اظهارنامه وشکواییه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید