مطالبه وجه به استناد رسید پرداخت

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
عذرخواهم پولی بنا ب درخواست انتقال دادم البته دوستم بود ولی الان پس نمیده و میگه برو ثابت کن ک بمن پولی دادی میگم ازش قرض میخاسم من چطور میتونم پولم رو برگردونم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام یک اظهارنامه مطالبه وجه بفرستید براشون و 24 ساعت وقت بدید اگر انجام ندادند با پیوست کردن رسید انتقال وجه دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید مشکلتون حل میشه‌. اگر مجدد نگران بودید و متوجه نمیشید تماس بگیرید جزییات رو براتون توضیح بدم