رضایت شاکی در پرونده ی کیفری

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام از بنده با اتهام سرقت تعزیزی و دسترسی غیرمجاز به داده ها وسیستم رایانه ای شکایت شده بود از اصفهان پرونده نیابت خورده بود شهرم من شاکی رو پیدا کردم و 5 میلیون پولی که حسابم اومده رو بهش عودت دادم دیروز رفتن اعلام رضایت کردن من صبح میخاستم برم دادگاه شهرم برای دفاعیه چون تو ثنام شنبه ابلاغیه اومده بود که تا5روز بایدکرد برا دفاع من رضایت شاکی رو گرفتم الان ثنارو چک کردم دیدم نوشته که دستورهایی مبنی براعاده پرونده به مرجع معطی نیابت صادر گردید این یعنی چی؟نرم دادگاه دیگه؟پس چطور از خودم دفاع کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم حتما مراجعه ی حضوری در شعبه ی شهر خود داشته و پیگیر امور باشید.