درخواست تامین دلیل ومطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ، من برقکار ساختمان هستم‌‌ با پیمانکار که یه شرکت ثبت شده هست برج 9 یه قرارداد سوله بستم که داخل پادگان هوا وفضا سپاه هست ولی من برای پیمانکار کار میکنم با سپاه طرف حساب نیستم . طبق صحبت ها و قراردادی که دارم قرار بوده 70 روزه کار تحویل داده شود ولی الان پنج ماه زمان برده طی این مدت من هم هروز اونجا میرفتم و از بهمن ماه که لیست دادم اعلام میکردم که برای من کابل ها و لوازم برقکاری تهیه کنند که هربار منو به دروغ میکشاندن اونجا ولی خبری نبود طی این پنج ماه من یک روز نرفتم فرداش که رفتم از کارکنان سپاه منو راه ندادن که ما برقکار اوردیم من پرسیدم چی شده گفتند که مدت زمانی که به پیمانکار زمان دادیم خیلی طول کشیده و الان دو ماه از طرف کارکنان سپاه به پیمانکار گفتیم لوزام بخرید ولی توجهه نکردن سپاه هم خودش برقکار دیگه ای آوردن و الان منو دارن با بهونه هایی که اون یک روز نرفتم حق منو میخورند ، من قراردادم دارم بنظرتون چکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید بدوا دادخواستی دایر بر تامین دلیل در دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید وپس از آن کارشناس رسمی دادگستری تعیین شده تا کارشناس نسبت به برآورد میزان پیشرفت پروژه ودستمزد شما و..‌ نظریه خود را ارایه نموده وسپس دادخواستی دایر بر مطالبه وجه قرارداد به دادگاه تقدیم نمایید .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید