سرقت از خانه و بازجویی کلانتری

دسته بندی : کیفری | سرقت
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من 8 دزد خونمو زده گوشی طلا پول برداشته زنگ زدم پاسگاه صورت جلسه کرد...من از شوهر سابقم جدا شدم با مرد دیگه ای ازدواج موقت انجام دادم میخوام جوری شکایت کنم ک برا شوهر دومم مشکلی پیش نیاد و به یکی از همسایه هام شک دارم میشه لطف کیند راهنمایی کنید چجوری پیش برم؟ مامور کلانتری گفت شوهرت بیاد پاسگاه احتمال داره نگهش دارن برا بازجوری یا بفرستنش آگاهی

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر گرامی برای تنظیم شکواییه مناسب از طریق همین پنل می توانید درخواست خود را ثبت کنید. کلانتری برای سوال در خصوص میزان و ارزش اموال سرقت رفته همسر شما را خواسته است و اگر مورد دیگری نباشد مشکلی پیش نخواهد آمد.