درخواست اجرای حکم از سوی شاکی

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام از شخصی بابت تهدید و جعل عنوان شکایت کردم . فرد مذکور 4 پرونده کیفری بسته شده دارد و دادگاه بابت شکایت من 50 ضربه شلاق و 1سال حبس تعزیری با نگاه اشد مجازات حکم داده است .
سوال اصلی الان دادیار اجرای احکام کیفری من را به عنوان شاکی دعوت کرده است
در این مرحله چه اتفاقی میوفته؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.دادیار اجرای احکام کیفری شما را بابت اجرای حکم دعوت نموده ودر آنجا پس از حضور شما حکم جلب متهم صادر می گردد تا با راهنمایی شما نسبت به جلب وی اقدام شود .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید