آیا امکان مطالبه ما به التفاوت وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقت تون بخیر..

اجرائیه؛ اصل مبلغ چک+خسارت تأخیر تأدیه از تاریخ سررسید چک لغایت یوم الاداء.

با مراجعه ای که در تاریخ 1402/10 به اجرای احکام شد اصل مبلغ+خسارت تأخیر تأدیه تا آخرین شاخص اعلامی (1402/07) محاسبه و دریافت گردید.

اکنون که شاخص 1402/10 (یوم الاداء) اعلام شده است آیا می توان مابه التفاوت 1402/07 تا 1402/10 را درخواست کرد؟

در این زمینه ملاک، آخرین شاخص اعلامی (1402/07) است یا شاخص یوم الاداء (1402/10) ؟

نظریه مشورتی در این زمینه دارین؟
ممنونم🌹

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر امکان مطالبه ما به التفاوت وجودندارد وخسارت تاخیر تادیه همان میزان هست که اجرای احکام محاسبه می کند. نظریه مشورتی برای دادگاه ها لازم الاتباع نیست.