چگونگی طرح دعوا در فرض سوال

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روزتون بخیر ببخشید خواهرم داره جدا میشه دامادمون هرروز میاد جلوی خونه مامانم دادوبیداد مامانم مریضه میخام ب جرم مزاحمت شکایت کنم ازش کجا بایدبرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وثت بخیر برای اینکه بتوانید شکایت نمایید باید دلایل ومدارک برای اثبات این موضوع به دادگاه ارائه شود تا دادگاه رسیدگی نماید به همین منظور درهمان زمان که ایشان شروع به سروصدا درب منزل می کند با کلانتری تماس بگیرید تا صورتجلسه کند تا بتوانید از این صورتجلسه برای طرح دعوا استفاده نمایید.