فقط برای شاکی فرستاده شده منظور از حکم اعلامی چیه؟چرافقط برای شاکی دادنامه ابلاغ شده؟

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پرونده ای داشتم با موضوع وضرب وجرح عمدی الان در روندپرونده زده که نسبت به شکایت شاکی علیه متهم برای ضرب وجرح عمدی دادنامه باشماره فلان حکم اعلامی صادر شد فقط برای شاکی فرستاده شده منظور از حکم اعلامی چیه؟چرافقط برای شاکی دادنامه ابلاغ شده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود در بعصی مواقع مدیر یا منشی دادگاه فراموش می‌کند بهتر است حصوری پیگیری نماید