دادخواست رجوع از هبه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام .برادرم پولی رو به صورت اوراق در بانک به نام خانمش کرده .درحال حاضر خانمش که حامله بوده بچش مرده و خودشون هم متاسفانه دچار سرطان آپاندیس شدن و پیشرفته هم هست دکترا قطع امید کردن داخل بیمارستان بستری هستن. میخواستم بدونم چطوری میتونن این پول رو بردارن ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام این گونه عقود معمولا تابع عقد هبه میباشد وچون همسر ایشنو فوت کرده طبق ماده 805 قانون مدنی قابل رجوع نیست شما میتونید یک وکیل بگیریرد برای کارای تحریر ترکه و تقسیم ترکه که دادخواستشو به سورای حل اختلاف بدهید به طرفیت سایر وراث چون کخ براذدر شما بیمارستانه و ظاهرا نمیتونه خودش اقدام کنه