میزان دیه ناشی از ضرب و جرح عمدی

دسته بندی : کیفری | دیه
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خدمت شما 🌷
رای دادگاه برای من صادر شده و میخواستم ببینم با نرخ روز چه مبلغ دیه باید به من پرداخت کنن

متن ابلاغیه :
-1 سه صدم دیه کامل بابت دیه ساییدگی(حارصه) سمت راست پیشانی و پل بینی و سمت چپ صورت 2- یک و نیم صدم دیه کامل بابت دیه ساییدگی حارصه مچ پای چپ و ساق پای چپ (دو مورد) 3- چهار پنجم از یک سوم از یک دوم دیه کامل بعلاوه یک سوم از یک دوم دیه کامل بابت دیه شکستگی خردشده ثلث انتهایی استخونهای درشت نی و نازک نی ساق پای چپ که نازک نی بدون عیب جوش خورده و درشت نی بصورت معیوب جوش خورده است. 4- پنج صدم دیه کامل بابت ارش بعلت اسیب دیدگی نسبتا شدید نسوج و عضلات ساق پای چپ دچار لنگش و محدودیت حرکتی نسبی شده است

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام کاربر محترم با توجه به اطلاعات ارائه شده از جانب شما مستند به گواهی پزشکی قانونی مبلغ دیه در حدود 474 میلیون تومان خواهد بود.