آیا طول درمان در مبلغ دیه تاثیر دارد؟

دسته بندی : کیفری | دیه
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.روزتون بخیر.توی یه درگیری مچ دست یه خانمی موبرداشته.پزشکی قانونی هم رفته.این خانم ادعاکرده که دوماه نمیتونه کارکنه وماهی 30میلیون حقوقش ازدستش میره.بگذریم ازاینکه کسی بخاطرموبرداشتن مچ دست دوماه خونه نشین نمیشه.به فرض که راست میگه.آیادادگاه هزینه دوماه خونه نشینی ایشون رو هم وقت جریمه از همسر بنده میگیره. و آیا اصلا طول درمان در مبلغ جریمه اثر داره.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه‌ به اینکه دیه به روز محاسبه می‌شود، مدت طول درمان می‌تواند روی میزان مطالبه دیه تاثیر بگذارد، به‌ عنوان مثال، مطالبه دیه در سال 1401 بوده است اما با لحاظ طول درمان، مبلغ آن در سال 1402 محاسبه می‌شود. موفق باشید