رابطه نامشروع آقا و خانم و احتمال شکایت از آقا

دسته بندی : کیفری | ارتکاب فعل حرام
سمیه جباری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام.وقت بخیر.سوال دارم خدمتتون.واقعاا بلا تکلیف هستیم .و جوابی به ما هنوز ندادن.سوالم اینه که آیا دختری ک اعتیاد داشته همه نوع مواد مصرف میکرده و توی شهر هم همه میشناختنش و رابطه های جنسی متععدی داشته.و بارها بازداشت شده و در کمپ ترک اعتیاد هم بوده.و دست به خودکشی یا اوردوز کرده دوتا جعبه قرص متادون و ترامادول مصرفکرده باشه.و صاحبخونه هم در جریان نبوده.میشه چکار باید کرد.لطفاا راهنمایی کنید.اون بنده خدا هم فوت کرد.با برادرم در ارتباط بوده.و برادرم مجرد هستن.گهگاهی میامده پیش برادرم.

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام، اگر از برادر شما شکایتی نشده باشد نیاز یه اقدامی نیست اگر شکایت صورت گرفته باشد عناوین اتهامی باید اعلام شود تا دفاعیات مورد نیاز مطرح گزدد.