انتقال حواله خودرو به غیر

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من یه حواله خودرو داشتم که حواله را به شخصی فروختم و بهش وکالت دادم که خودرو را از کارخانه تحویل بگیره و مدارک برای من ارسال کنه تا وکالت انتقال سند به خودش یا شخصی که معرفی میکنه بدم. یه سفته هم به اندازه قیمت ماشین برای ضمانت انتقال سند دادم . الان ماشین را تحویل گرفته و مدارک و سفته را برای من ارسال کرده و ازم هواسته وکالت انتقال سند به نام شخص دیگری بدهم که این کار را انجام داذم در ضمن در وکالت قبلی اومده اگه به مدت یک ماه سند انتقال پیدا نکنه به ازای هر روز 500هزار تومان باید جریمه پرداخت کنم . الان که من وکالت به نام شخص سومی دادم که پیامها و ویس خریدار هست که شخص سوم معرفی کرده مشکلی برای من پیش نمیاد و نمیتونه مدعی بشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بهتر است این موضوع در قالب یک توافقنامه کتبی قید گردیده و به امضای فروشنده و خریدار اول و دوم برسد.