آدم ربایی ...............

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ببخشید دخترم باپسری اینترنتی آشناشدن والان 5روزه ازش خبری نیست بخاطر اینکه دانشجوهست وبراش سابقه نباشه به کلانتری وآگاهی اطلاع ندادیم لطفا راهنمایی بفرمایید چیکارباید انجام بدیم واینکه میتونیم بعنوان آدم ربایی ازپسره شکایت کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حتما به کلانتری گزارش دهید هرچه سریع تر پیگیری کنید تا از وقوع مشکل احتمالی پیشگیری کنید.بعید به نظر می رسد آدم ربایی باشد.