توقیف اموال و وکالت در فروش خودرو

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شخصی از شهر دیگر از من شکایت کرده و از اجرای احکام توقیف اموال زده و من دو ماه قبل شکایت ماشینم را فروخته ام و وکالت چهار ماه دادم
حالا برای رفع توقیف خودرو مدارک و مستندات فروش را به همان اجرای احکام ببریم کافیست؟؟یا راه دیگری را باید برویم ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، شما بایستی جهت درخواست اعسار اموال منقولی که تا یکسال قبل منتقل کردین را فهرست کنید