خیانت در امامت در مورد چک ضمانتی

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یک فقره چک. برا ضمانت یک معامله. با مبلغ دوبرابر ارزش معامله برای 22 روز بعد از تاریخ صدور چک صادر کردم و در سامانه صیاد همراه بانک چک بابت ضمانت قید شده
ولی در برگه چک چیزی بجز مبلغ و تاریخ قید نشده.حال با گذشت 10 روز از سررسید چک. دارنده چک شکایتی بابت چک برگشتی تقدیم دفتر قضایی کرده
میخواستم بدانم این شکایت چگونه بررسی میشود؟حقوقی یا کیفری ؟واینکه روال کار به چه صورت است؟
در ضمن ذینفع اول چک چک را به دیگری واگذار کرده و شخص ثالث شکایت کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر چک از بابت ضمانت بوده است و مورد ضمانت انجام شده باشد شما می توانید شکوائیه خیانت در امانت مطرح نمایید و