فسخ معامله بخاطر پرداخت نشدن بخشی از ثمن

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقت بخير
يه ويلا معامله كرديم فروشنده به اصرار خودش يه بخش پول رو نگرفت و بعد از دسترس خارج شد
الان ميگه ميخواد فسخ كنه چون يه بخش پول داده نشده
البته ما همون اول از دو ميليادو دويست يه ميلياردو نهصدش.رو داديم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی بستگی به قرارداد مکتوب بین خودتان دارد ولی اگر بند یا شرطی مبنی بر فسخ قید نشده باشد، ایشان نمیتواند با استناد به پرداخت نشدن بخشی از ثمن معامله را فسخ کند