رفع مسدودی حساب از طریق دادگاه

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید....من ساکن تهران هستم کارت های بانکی فرزندانم مسدود شده به بازپرسی اهواز مراجعه کردیم گفتند دو شماره تلفن که ناشناس هستند از شماره ملی و کارت بانکی آنها سو استفاده کرده و فرزندانم در این کار دخیل نیستند...گفتند شکایت کنیم آیا راه حلی داره که زودتر حساب های آنها رفع مسدودی بشه؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم باید بتوانید بی گناهی فرزندان را اثبات نمایید تا رفع مسدودی انجام شود