فروش ملک ورثه ایی توسط ورثه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام الان اونا در قید حیات نیسن که پدر و مادر و برادرم بودن بعد انحصار وراثت شده در زمان حیات پدرم دارایی گفتن سی ملیون و مادرم زیر پنجاه ملیون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام چرا اسمی از خانه در گواهی انحصار وراثت اورده نشده است ؟ به هر حال چون ملک ورثه ایی است باید به فروش برسد در خصوص هزینه برای برادرتان در صورت وجود اجازه و توافق با دیگر ورثه میتوانید مبالغ هزینه را از ایشان مطالبه کنید