فسخ معامله بدلیل مستحق الللغیر شدن ملک

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده یک زمین رو با برادرم شریک بودم ،چند ماه پیش سهم خودم رو با یک واحد مسکونی تهاتر کردم کارهای سند و دفترخانه زمین هم انجام شده
الان متوجه شدیم زمین شکایت داشته و سند بنام خریدار صادر نمیشه در ضمن طرف شکایت من نیستم ،ولی با پرس وجوهایی که انجام دادیم فهمیدیم رای صادر شده
الان تکلیف چیه خریدار زمین ،الان در حالی که من
در واحد مذکور ساکن شدم اصرار به فسخ معامله و برگرداندن واحد مسکونی داره .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر از شما خلع ید شد بدلیل مستحق اللغیر شدن فسخ معامله اقدام و منزل خود را می توانید پس بگیرید