مطالبه نفقه و مهریه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید همسر من اعتیاد به پورن داره طوریکه سه سال زندگیم نابود شده با وجود قول های مکرر اما هنوز نتونسته ترک‌منه و من هم دیگه نمیخوام‌با چنین مردی زندگی کنم و حتی از رابطه جنسی باهام امتناع میکنه و بعد دعوا بخاطر نیازام هر ده روز مجبور به رابطه اون هم در حد چند دقیقه قبل از سرکار رفتنش میشه ، راهنمایی میخواستم بابت دادخواست که مهریه و نفقه رو کامل بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید از اداره ثبت اقدام کنید برای مهریه و برای نفقه هم باید دادخواست مطالبه نفقه دهید . بهتر است وکیل داشته باشید