حکم جلب و عدم بدهکاری

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
یک نفرحکم جلب پدرم را به خاطر 370 ملیون بدهی گرفته است، مدارک لازم هم جهت ارایه عدم بدهکاری وجود دارد، ولی امروز اومدن و پدر م را بردن کلانتری وفردا هم میبرن دادگاه
چیکار میشه کرد که پدرم زندان نره و مابتونیم روی مدارکمون اقدام کنیم

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر گرامی چنانچه مدارکی دارید به شعبه ای که حکم جلب را صادر نموده مراجعه کنید و مدارک خود را ارائه دهید.