درخواست جلب وبازداشت وی ومعرفی به کمپ ترک اعتیاد

دسته بندی : کیفری | تهدید
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. ما یه همسایه معتاد داریم و توی کوچه همش نگاه میکنه به ما‌. چند وقت پیش هم دوربین های خونه رو با بیل شکست ماهم زنگ زدیم 110 اومد وگزارش نوشت و رفت گفت برین شکایت کنین.اصلا کاریشم نداشتن. حالا ما شکایت کردیم خیلی کارمون رو عقب میندازن. با لگد زد به در بازم زنگ زدم 110 میاد میگه معتاده کاریش ندارن. میگه همون شکایت رو پیگیری کنید . خودشم میاد میگه هیچ کاری نمیتونید بکنید. الان برای پرونده فاکتور خسارت دوربین میخواد. ما بیشتر بزنن فاکتور رو که بیشتر گیر باشه مشکلی داره . کلا چه راهی باید بریم که این بترسه دیگه نخواد بیاد سمت ما.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید از طریق شعبه ای که پرونده در حال رسیدگی است درخواست جلب وبازداشت وی ومعرفی به کمپ ترک اعتیاد را درخواست نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم