تصرف عدوانی و مطالبه اجرت المثل

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
با شخصی دعوای حقوقی دارم که قبلا مستاجر بنده بوده و برای من پاپوش درست کرد که من تصادف عدوانی انجام داده ام. مدارکش در پرونده شاهد و قولنامه است و وکیل هم دارد.
با بنگاه دار هم تبانی کرده بود و در قولنامه چیزی ثبت نشده بود و حدود 200 میلیون تومان مدعی خسارت اموال شده است که حتی هزار تومان آن صحت ندارد.
ضمن اینکه شاهدی هم ندارم نظر شما در مورد پرونده چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دقیق توضیح دهید ک تصرف عدوانی را نسبت ب چ ملکی آیا ملک مورد اجاره اقدام نموده یا ملک دیگری تا موضوع قابل راهنمایی باشید در صورت تمایل مشاوره رزرو نمایید